1 år

Min lilla tös har blivit 1 år! Det är otroligt hur fort tiden går. Det har varit så mycket känslor de sista dagarna. Jag blir så bölig när jag tänker på hur stora barnen blir. Mina små hjärtan!

Vi firade henne igår, bara vi fyra. Inom dagarna kommer släkten förbi. På lördag ska vi till busfabriken. Det var så roligt igår, vi bakade tårta på morgonen, dekorerade fint, lyssnade på musik, dansade och busade massor. På kvällen hade vi kalas och barnen var så glad. Isolde var dock en aning trött så framöver ska vi nog planera allt lite tidigare. Hon orkade inte ens kladda med tårtan, så hon fick smaka lite på sked istället. Efter middag och tårta lekte barnen i vardagsrummet med sina nya leksaker (vi köpte presenter till båda).

​Har bara smått ångest över att bilderna blev så dåliga. Fick lägga på ett filter för att ljusa upp de och ta bort det gula. Har ännu inte lärt mig att ta bilder när det är mörkt och tog fel objektiv igår. Har fler bilder på henne i hennes lilla ballerinan klänning som ni ska få se så fort jag redigerat de. Hon var så söt!

Gillar