1. Återhämtning

Sakta men säkert börja vi ta oss ur sjukstugan.. nästa vecka lär förhoppningsvis bli normal. Jag känner mig jobbigt rastlös och har smått ångest av och till. Ska ta en promenad om en stund i hopp om att clear my mind och försöka få lite ordning.

Den här första tiden av mitt nya kapitel ska jag börja med att försöka återhämta mig från all stress. Försöka få ner ångesten, bara vila och göra det jag har lust för. Jag behöver det. När jag har landat i det hela ska jag försöka få in en ny simpel rutin för vardagen och njuta av nuet, bebis förberedelser och lite annat som jag tycker är kul - som mitt engagemang i bris. Jag måste ha mina små projekt att pyssla med, de ger mig glädje och energi.

New sneakers, Nike Air Max Bella.

Letade mina favoriter Nike Air Max Thea, men de verkar inte tillverkas mer 😭 Dessa var det närmsta jag hittade. Jag är egentligen ingen sneakers människa, men de behövs ibland. Då vill jag åtminstone de ska vara stilrena i en neutral färg. Och en någorlunda klassisk modell. Känner mig för gammal för alla nya trendiga sneakers haha det är verkligen inte jag längre.

Gillar