2017.. 2018

Håller på att natta Gabbe nu och Juan nattar Izzy. Passar på med ett litet inlägg under tiden. 2017 har varit ett minst sagt intensivt år. Detta året har jag kämpat med att bemästra tvåbarns livet. Det har inte varit lätt och det har påverkat andra delar av mitt liv. Men jag har kämpat på och trots allt jobb och vad det innebär, finns det inget bättre än att vara hemma med barnen.

2017 har jag även uppnått mitt förra års löfte. Jag värderar mig själv mer, sätter gränser och är mer selektiv med relationer. Jag lägger tid på de som är genuina. De andra släpper jag. Det är inte längre ett dilemma för mig, jag är okej med att alla inte gillar det eller mig så här. Alla kan inte tycka om en, så är det.

2018 är tanken att börja lägga mer tid på mig själv. Jag vill ta hand om både kroppen och själen. Och jag vill leva i ”här och nu”. Jag har svårt för det, men jag gör mitt bästa. Jag vill inte leva i stressen av att uppnå en massa mål (även om mål är viktigt till en viss grad), utan jag vill vara lycklig och uppskatta det jag har nu. Livet händer NU. Inte imorgon, om 5 år eller när man har uppnått det ena eller andra. Jag vill se uppnådda mål i mitt liv som en bonus, något riktig kul och häftig utöver det ”vanliga” i mitt liv, om jag klarar det - men inget som jag måste ha för att vara lycklig eller känna mig hel som människa.

Jag tar mitt nyårslöfte seriöst och tränar på nyårsafton Det var lite nyårsfirande på gymmet.

Nu har vi precis ätit nyårsmiddag med barnen, berättar mer imorgon. Ha ett Gott Nytt År och en fantastisk kväll!!

Gillar