3 veckor själv

Godmorgon! Mina tre veckor med barnen började igår. Jag hade en enorm huvudvärk, så igår fick bli en lugn dag hemma med en mindre runda i området.

Jag i farten idag :)

En rolig sak jag märkte är att jag landar automatiskt i den rutinen jag hade när jag var föräldraledig med barnen, det fastnade. Att vara mamma är det som kommer lättast för mig här i livet. Missförstå mig inte, det är det tuffast jag någonsin gjort - men det är det som jag gör bäst. För mina barn kan jag allt, även det jag egentligen inte kan. De är min största motivation här i livet. De får mig att bli en bättre människa, de får mig att känna mening och älska varje dag. De får mig att kämpa som inget annat. Jag vet inte om det beror på hur jag är som person eller om det är det faktum hur min egen barndom var och jag lovade mig själv redan som barn att jag skulle en dag bli den bästa (läs: inte perfekta) mamman för mina barn. Det är det som driver mig varje dag, även på de tuffaste dagarna.

Strax ska vi ut. Tror vi ska promenera bort till Pildamsparken och mata ankorna. Tänkte ta med mig kameran och ta lite bilder (om det nu går med mina små vildingar). Ska steka lite pannkakor först som vi ska ha med oss som mellis. Pannkakor med kanelsocker, så gott!

Nu:

  1. Duscha
  2. Klä på mig/mascara
  3. Klä på barnen
  4. Pannkakor
  5. Packa matsäck/skötväskan
  6. Ytterkläder (alltså vet ni hur många gånger jag satt ner Isolde i vagnen och glömt ta med hennes skor haha note to self: TA MED SKOR).
  7. Kolla checklistan så allt är med mig.
  8. GÅ!
  9. Hämta allt jag glömt 😂

Gabbe ca 1,5, Isolde nyfödd.

Ibland behöver man titta tillbaka för att förstå vilket enormt jobb man faktiskt har gjort. Ge dig själv beröm för det! Gabbe var 10 månader när jag blev gravid med Isolde. Känns som jag blev tvåbarnsmamma direkt. Livet med ett barn känner jag knappt till. Det är typiskt mig att gå all in och ta mig vatten över huvudet. Men denna gång blev det helt perfekt 😃❤️

Gillar