32

I’m officially 32! Jag gillar egentligen att bli äldre. För varje år blir jag lite mer självsäker och överlag känner jag att jag har funnit mig själv som person. Det är skönt att inte vara en vilsen 20 åring längre. Jag kanske är lite vilsen på andra bitar, men jag vet vem jag är som person och jag har min integritet. Jag älskar känslan av självsäkerhet. Det är makt för mig.

Men jag ska inte ljuga - att bli äldre stressar mig. För första gången känner jag av det att jag faktiskt börjar bli äldre. Och stressen över att man inte har samma tid kvar för en del saker längre. Samtidigt lever vi i ett land där man kan vara typ hur gammal som helst för att göra något, så kanske borde jag inte stressa(?). Och på många andra vis känns det som livet precis har startat och som att jag först nu kan njuta av allt. Det om något får mig att känna mig ung på nytt.

Juan överraskade mig med en födelsedagsfrukost och barnen ritade kort till mig. Sen promenerade vi och köpte lite olika tårtbitar från konditoriet. Snart ska vi äta ryggbiff, klyftpotatis och ta ett glas rött.

Gillar