6000 kr

Vi fick 6000 kr för Gabbes ärr från försäkringsbolaget. Det är skrattretande. 6000 kr för ett ärr han ska ha i pannan hela livet. Är det någon vits att överklaga? Jag får ångest när jag tänker på han lilla ansikte och sen ärret i pannan. Han är så snabb och han är nästan alltid i farten. Jag har gjort allt jag kan för att förhindra olyckor. Jag har varit mamman som säger "försiktig" en miljon gånger om dagen. Jag vet, jag vet, det sägs att det inte är bra att säga så - men såvida man inte har ett barn som går igång i en sån fart och är så olycksdrabbat som Gabbe, går det kanske inte att förstå att ordet försiktig har gjort mer nytta än skada, det har räddat honom många gånger från att råka riktigt illa ut. Jag har hjärtat i halsgropen jämt och ständigt. Jag älskar hans livliga sida, men han är för snabb för sitt eget bästa.

Igår var jag iväg en snabb sväng och fixade naglarna. Valde en ljus men lite höstig färg. Sen blev det som vanligt utehäng med barnen, lördagsmiddag (något extra gott, denna gång hamburgartallrik) och på kvällen spelade vi Fall Guys och sen kollade på film. Riktigt kul var det.

Söndagskväll. Jag har nyss betalt räkningarna (i tid denna gång wohoo!). Det finns nog få saker som jag hatar så mycket som att betala räkningar eller fylla i blanketter och skit. Nu ska jag ta ett bad innan jag lägger mig, sen ska jag lyssna på en podd i sängen. Känner mig lite små sjuk och är så trött. Vi hörs imorgon!

Gillar