A day with my little man

Idag har jag varit iväg med Gabriel. Vi har haft så kul! Först var vi på Ikea, handlade en del där. Håller på att göra om lite i hallen. Det är så stelt i vår hall nu, vill göra det lite mer inrett. Det var lite av ett impulsköp det jag köpte.. men det kommer bli fint (ni får se snart!) Sen stack vi till Bauhaus och sen till Mobilia. Vi hade riktigt kul ihop. Juan gillar inte att gå i affärer, så Gabbe är the perfect shopping partner. Han snackar lika mycket som mig och hjälper mig att välja. Med engagemang dessutom! Och kul med lite tid en och en ibland, man umgås på ett helt annat sätt då. Juan hade varit ute med Isolde i parken, så hon fick lite kvalitetstid med pappa också.

Ingen bra bild på mig, men skulle visa er fransarna.. ser ni.. blivit lite mer van vid det nu, men de blev verkligen långa och många denna gång. Gillar när det ser lite mer naturligt ut.

Nu är det kvällsmat som gäller och ska försöka varva ner. Är helt uppe i varv och blir så stressad att jag inte kommer kunna sova. Ska kolla på ett avsnitt av Succession och sen sova.

Nya underlägg från Ikea i mörkblått. Älskar mörkblått.

Gillar