A moment of sorrow

Hej på er! Igår blev jag tvungen att sticka en snabb sväng till Mobilia. Jag fick en chock. Trodde det var illa sist när jag gick genom triangeln för typ tre veckor sen, inget jämfört med detta. Typ majoriteten av butikerna stängda, folktomt och folk gick runt med ansiktsskydd! Läskigt. Som i en film. Tack och lov var leksaksaffären öppen. Gabriel fyller ju år imorgon. Fy fan vad leksaker är dyra btw. Ena av leksakerna kostade 800 kr - och det är bara ett litet leksakstorn (Paw Patrol), men han vill så gärna ha det. Glädjen är värt det. Även om det vara knapp två veckor typ 🙄

En av presenterna. Som vanligt köper vi till båda barn. Gabriel börjar förstå när någon annan fyller år, men Isolde gör inte det helt än och jag vill inte hon ska bli ledsen.

Nåväl. Idag är det fredag. Lite senare bakar jag tårta inför imorgon. På kvällen ska jag fortsätt titta på Joe Exotic dokumentären. Cat people are fucking crazy. Det är tragiskt vad de gör mot djuren. Vilda djur ska vara i naturen och ingen annanstans. Blir så arg och leaden när jag ser.

Gillar