About last night

My god, vilken wild and crazy night det blev igår! Jag fick på mig en gammal glittrig klänning (barnen fick hjälpa med att slita och dra den neråt för att jag skulle få plats i den), jag lockade håret.. sen tog jag en paus innan jag skulle sminka mig (har grymt ont nu, tror det är foglossning) och la mig ner bredvid barnen framför tv:n i sovrummet.. and then - I fell asleep 😂🤦🏼‍♀️ När jag vaknade var det som att någon väckt mig ur en koma och första tanken lät lite så här: "omg, var är är jag, vad är klockan, vilken dag är det, vilket år är det?!", så trött var jag. Det var det helt släckt, de hade gått ut ur rummet och stängt dörren, jag hade inte alls märkt. Jag kom ur sovrummet som en grottmänniska och möttes av Gabbe som sa "mamma, vi lät dig sova för du är så trött". Tack och lov hade jag inte missat mycket och vaknade till lagom middag. Vi hade en fin nyårsmiddag med barnen och tände tomtebloss i balkongen. När barnen somnade kollade vi på film och tog det lugnt tills tolvslaget då vi tittade på raketerna från balkongen, öppnade en alkoholfri champagne och skålade in året #momlife 😂🥳

Vi slog på stort i år.. Frödlinge frystårta haha Ska jag vara ärlig så glömde jag helt bort att köpa både tårta och dekorationer för nyårsdukning (brukar alltid köpa en nyårstårta från konditori). Skickade ut Juan i sista stunden till Coop för att köpa frystårtan. Men, försöker att inte fokusera på att allt måste bli perfekt. Jag är en människa som är tankespridd och ibland glömmer jag hur mycket jag än planerar och DET ÄR OKEJ. Barnen var gladare än gladast och det är allt som räknas, inte onödiga detaljer.

Men jag gjorde världens tabbe! Jag skulle inte ha sagt till barnen att jag skulle väcka de vid tolvslaget. Jag verkligen försökt, men de sov som stenar och det var omöjligt att väcka de. Att Gabbe vaknade till förra året var nog en ren slum och jag insåg att de är alldeles för små än för att vara uppe på nyår. Jag ville vara fun mom - istället blev jag väckt av världens mest ledsna Gabbe i tårar imorse och det gjorde ont i hjärtat att se och behöva förklara. Han var så besviken och jag hatar att göra någon besviken. När jag var liten minns jag att jag alltid tänkte att den värsta känsla måste nog vara besvikelse. Det har också gjort att jag försöker med allt vad jag kan att aldrig (medvetet) göra folk besvikna. Nåväl, efter massa kramar och tröst visade jag honom det jag hade filmat av fyrverkerierna och han blev jätte glad. Jag lovade också att vi skulle tända fler tomtebloss idag.

Det är nytt år och det kommer senare ett inlägg om det!

Gott nytt år ❤️ Eller säger man god fortsättning nu?

Gillar