adhdvuxen.se

Sådär ja! Min sida adhdvuxen.se är up and running! Besök! Den är ganska tom, eller ja, nästan helt tom so far, men den kommer successivt att fyllas på. Jag har så mycket tankar och ideér (stavas det så?) för hur jag kan utveckla sidan, ni anar inte, men det får bli i mån av tid. Jag önskar att jag hade hela dagarna för att kunna utveckla alla mina ideér (maybe one day?!), men med jobb och barn är det inte mycket tid över.

I all fall, gissa om jag är glad över att ha kommit igång med detta!! Skrev till Lidde härom kvällen när jag höll på att spricka av excitement och precis som alltid fick jag hennes genuina glädje och pepp i respons (och gav mig ytterligare bra idéer dessutom!). Gud vad jag älskar när människor kan glädjas med en, så försöker jag också alltid vara. Jag vet att jag ibland kan få för mig en massa och sen blir inget av det gjort eller så blir det 💩 av ens idé.. men vad spelar det för roll egentligen?! Sånt inser man ju själv om ens idé inte varit hållbar eller realistisk. Men i stunden, är delad glädje dubbel lycka som det sägs, and who knows - kanske bland alla miljon ideér blir några av de till verklighet?

Sidan via mobilen. Nästa blir att göra en header. Än så länge har jag bara loggan i hörnet. Texten ska jag justera. Men jag är igång i alla fall!

Gillar