Afterwork

Godmorgon! Det är nog bara en mamma som kan vara ute till sent och sen stiga upp tidigt på morgonen med barnen som om det vore vilken dag som helst. Hade någon sagt detta till mig innan jag fick barn hade jag aldrig trott de. Kunde knappt komma upp ur sängen innan lunch på den tiden haha Anyways, lägenheten är fylld av doften av nybryggt kaffe och ljudet av mina älskade barn som leker att de åker motorcykel (med soffkuddarna). På tv:n går pyjamashjältarna. Vi är uppe sen tidigt. Underbara morgnar med barnen. Livet.

Vin i gräset. Jag vet, jag suger på att komma ihåg att ta bilder på sistone haha Det där med att göra två saker samtidigt ni vet..

Igår hade vi AW med jobbet. Brännboll & häng på stranden. Musik. Sen stack vi hem till en tjej som bodde i närheten. Jag hade riktigt kul, förutom att jag var så sinnesjukt trött vid ett par tillfällen (uppe med Gabbe sen fem på morgonen). Sen stack vi till Etagé och som jag ångrar mig att jag gick dit! Gick hem efter en kvart typ. Det var rena fucking aversion therapy haha Just nu känns det som jag aldrig mer vill ut till ett sånt stället igen. Men för övrigt blev det en riktigt kul kväll. Det är en sak som jag gillar med jobbet, det är väldigt socialt.

Idag btw, börjar min semester. 4 veckor! Som jag ser fram emot att få vara med min familj och hitta på roliga grejer.

Gillar