All day pyjamas day & milkshake!

Hej på er! Ett kort inlägg. Jag har varit helt slut idag efter två dagars julfirande. Det blev två intensiva dagar och sen blir jag en aning sentimental vid jul och tänker på allt dessutom. Nathaniel, Nalla och annat som känns i hjärtat. Men det har varit två väldigt fina dagar, berättar mer imorgon om julfirandet.

Idag spenderades hela dagen i jul-pyjamas. Dagen efter jul ska man det, det är tradition! Men barnen ville prova alla nya kläder de fått efter en stund. Jag däremot körde pyjamas all day haha Spelade tv spel på morgonen med barnen en bra stund och sen lekte vi med alla nya leksaker. Fram mot kvällen piggnade jag till och vi spelade olika spel som de fått, byggde Lego och plus plus. Och kammade en hel massa ponnys och matade Isoldes nya docka med låtsas gröt haha Hur underbart är det inte att bara stänga av allt annat och gå helt in i leken med sina barn?

De skrattade hysteriskt av detta spel.

Jag fick väldigt fina presenter också. En av de var en blender som jag hade önskat mig. Jag önskar att jag kunde säga att jag önskade mig den för att jag vill vara nyttig och göra smoothies, but no.. jag ville ha den för jag är helt besatt av milkshakes! 😂 Jag älskar allt som har med glass att göra och det är en sak som min frys aldrig är tom på.

Det är en Philips Pro Blend 6, riktigt bra och fixar krossa is och sånt. Det första vi gjorde var en oreo shake!

Och sist men inte minst, det är ingen jul utan dessa..

I bakgrunden ser ni den fina lilla brasan jag fick av Juans päron (visar mer imorgon). Så himla mysig!

Gillar