All-in-mom-mode

Rise and shine! Jag är på strålande humör idag av flera anledningar. Hade dock smått ångest igår över att Juan skulle börja jobba igen. Vi har som sagt bara haft två veckor tillsammans och det blev ju som det blev. Men vi pratade igår kväll och även om han börjar jobba, är sommaren inte slut och man kan hitta på saker efter jobb/på helgen. Men, jag ser också fram emot att vara två veckor själv med barnen. Det kanske låter konstigt, men jag tycker det blir lättare att vara själv av den anledningen att jag har mina rutiner och ingen som distraherar mig. Och jag har bara mig själv att förlita mig på. Det är inget personligt, det är bara så jag fungerar. Visserligen hjälper Juan mig mycket mer på sistone med att hålla rutiner osv, så det har faktiskt känts bra att vara hemma båda två också. Vi har gjort många förändringar mellan oss på sistone, till det bättre.

Nu är det i alla fall jag och barnen i två veckor. Genast hoppar mitt mammaledighets-jag fram. Så underbart det var att vara hemma med barnen då, även om det var extremt tufft i perioder. I did that good. Jag berömmer mig själv sällan, men jag var grym på att vara hemma med barnen. Anyways. Nu går jag i all-in-mom-mode!

Vi startar morgonen lugnt. Kaffe/välling i barnens rum och Gabbe kollar på paddan en stund, jag skriver mitt inlägg. Vi har väntat på att Isolde ska vakna (vilket hon gjorde nu haha). BRB. Okej, tillbaka. Fixat välling, smörgåsar, bytt blöja, klätt på de/borstat tänderna och fyllt på med nytt kaffe. Barnen leker nu och jag skriver klart mitt inlägg. Strax ska jag själv fixa till mig och sen ska vi bege oss ut. Hörs sen!

Gillar