Alla hjärtans dag

Godkväll. Jag skrev ett inlägg imorse, men sen började jag göra annat och glömde publicera det och nu när jag kom på det såg jag att det jag skrivit försvann. Bajs.

Anyways. Vi har haft en fin söndag med alla hjärtans dag firande. Barnen älskar allt sånt och speciellt Gabriel missar inte ett enda tillfälle att fira något. Han blir helt extatisk, ska fixa en massa och springer runt som världens lyckligaste. Igår kväll satt han och Isolde och ritade massor och förberedde till idag (sa de). ”Jag kommer vakna sååå tidigt imorgon mamma, för det är alla hjärtans dag ju och vi ska fira!”, sa han innan han gick och la sig. Imorse överöste de oss med teckningar med hjärtan i alla regnbågens färger. De hade till och med slagit i de haha Älskade ungar! Sen blev det en stor alla hjärtans dag frukost och fika. Barnen fick ett spionset (de fick det redan igår) som en liten alla hjärtans dag present och lekte länge sen med det. Vi passade på att storstäda och sen fixade jag lite viktiga grejer. På kvällen blev det film mys med alla hjärtans dag fika igen haha Gissa om de var nöjda och glada!

Själv överansträngde jag mig nog en aning (med städet), jag har så ont i ryggen och höfterna nu. Tog ett varmt bad nyss och ska försöka vila lite nu innan jag lägger mig. Nighty night!

Gillar