Ambulans

Fredagen slutade inte bra. Tre på natten fick jag åka åka ambulans med Juni. Hon är sjuk och har haft hög feber. Strax efter vi ammat började hon kräkas och sen fick hon svårt att andas. Det var inte totalstopp, men hon andades fort och det lät som det inte kom in luft. Hon började skaka och blev blå i händer och fötter. Jag ringde 112, de hörde direkt via telefon att andning inte lät bra, så de skickade en ambulans. De kom jätte fort. Hon fick inhalera, men då hon hade dåliga värden av syresättning och vad de nu än mätte, fick vi åka in med de till sjukhuset. Spenderade natten där med min lilla Juni och på morgonen när det var bättre skrevs vi ut.

Det är HEMSKT att uppleva sånt med sitt barn. Det har aldrig hänt med varken Gabriel eller Isolde, har aldrig någonsin ringt ambulans eller knappt behövt besöka akuten. Men med Juni har det redan varit två ambulansfärder. Hoppas verkligen det var den sista nu.

I natt fick jag sova någorlunda och vaknade lite mer utvilad. Men barnen är fortfarande sjuk. Både Gabbe och Juni har hög feber.

Idag är det morsdag och på morgonen smög barnen in i sovrummet helt uppklädda. Gabbe med 39 graders feber i skjorta och sina fin-jeans och Isolde i klänning. ”Det är mammasdag så vi ville överraska dig”, sa de. Mina älskade ungar! Nu ska jag fortsätta morgon myset och morsdag firandet med barnen.

Ha en fin dag och alla mamas: ha en underbar morsdag! ❤️

Gillar