And Just Like That & En tand!

Go’ kväll 😊 Va gör ni? Jag tittar på And Just Like That (den nya Sex and The City) och äter glass. Älskade den när jag var yngre, men lite svårt att relatera till den nya.. den handlar ju om kvinnor i deras fifties. I och för sig så fattar jag inte vad jag i gymnasiet hade att relatera till när den då handlade om kvinnor i deras thirties haha Men den är rolig och man får en bra feeling av den.

Covid. Isolde började kräkas och har magont stackaren. Repris av julen. Jag är ganska säker att vi redan haft covid, för symptomen är samma och då vid jul testade vi inte. Jag mår bra i alla fall, huvudvärken har släppt.

I brist på nya bilder. Förra året vid den här tidpunkten. Så mycket som har förändrats. Till det bättre.

Vet ni vad? Min lilla Juni har fått en tand!! Lite smått chockad för både G & I fick sina tänder jätte sent. Juni är ju ”bara” 8 månader. Så fort den kom upp började hon sova lite bättre på nätterna igen.. tror ni det finns ett samband? Annars har jag inte märkt något.

Imorgon är det Alla Hjärtans dag. Gabbe är väldigt mycket för såna saker och vill gärna göra det stort. Innan han somnade kom han in till toaletten när jag stod och borstade tänderna och sa “mamma, imorgon ska jag överraska med frukost, jag vet att du tycker om tomat och gurka och kaffe”. Min lilla sötnos. Både han och Isolde är väldig omtänksamma i karaktären.

Guuud blev så sugen på pizza nu!

Gillar