Angry mamas

Denna dag alltså. Har smått velat avlida. Först ett besök på morgonen, sen jobb, sen hämta barnen (Isolde gör kaos vid hämtningen), sen iväg till Gabriels tandläkare. Därefter snabbt hem, kasta i sig middag för att springa iväg till föräldramöte. Kommer till förskolan och får reda på att det är en ANNAN förskola de håller mötet på. Så jag springer dit och mötet börjat med värsta grejen - avdelningarna ska omorganiseras. Igen. Det blir fullständig kaos och en väldigt aggressiv stämning. Föräldrarna gick loss. En morsa står och vrålar ilskt ”mitt barn äter inget på grund av er!” (wtf?!) och en annan står och hysteriskt rabblar upp anknytningsteorin och låter som hon ska brista i gråt. Det finns en grupp med människor som man inte ska piss off och det är föräldrar. Eller snarare mammor. Vi kommer fight för våra barn och våra rättigheter like crazy.

I alla fall. För vår del innebär det att Isolde kommer hamna i en ny grupp för enbart 3 åringar. Jag tror det blir bra. De vill möta barnens behov utvecklingsmässigt och det gör de inte nu när 3 åringar går med 1-2 åringar. Det trista blir att Isolde kommer få nya pedagoger (men har hört de är bra). Jag har en speciell relation med de nuvarande pedagogerna, de har stöttat mig mycket. Jag litar och känner mig trygg med att lämna mina barn med de, speciellt när barnen små. De är världens bästa pedagoger. Men jag vet att Isolde kommer må bra och få utvecklas efter sin ålder i den nya gruppen. Hon är ingen bebis längre, hon behöver mer. Och hon tar förändringar ganska lätt, she’s a tough one, så jag behöver inte oroa mig för den biten heller.

Ostmacka efter tandläkaren ute i friska luften. Försöker nu varje dag (oavsett hur hektiskt det blir) att planera in en liten stund med något avslappnande, även om det bara blir så lite som en kvart. Man har alltid en liten kvart att klämma in någonstans.

Nu mina vänner, ska jag ta ett varmt bubbelbad, ett glas vin, musik och varva ner. Blir visst lite mer än en kvart idag :) Trevlig kväll!

Gillar