Associationer

Vilken jobbig dag. Har ont i halsen och känt mig febrig av och till. Jobbigt att konstant bli sjuk. Har nog aldrig varit sjuk så ofta som nu när jag har barn.

Igår kväll blev det Yoga. Jag har börjat älska Yoga. Och jag har börjat associera det med avslappning nu. Det går lättare för varje gång. De första gångerna var det svårt att följa. Jag spolade förbi en massa för det kändes så segt. Pausade flera gånger för att ”bara” fixa något. Och jag blev smått irriterad över att jag inte bara kunde infinna mig i lugnet så som tjejen i videon verkade kunna. Men hjärnan är helt otrolig när det kommer till associationer.

Choklad på jobbet Det där med att skippa socker går inget vidare..

Isolde är överlycklig för sin nya sparkcykel. De åker fram och tillbaka från förskolan på de. Hämtningarna går lättare när de har något kul på vägen hem. Mindre kul var att hon hade i overallen. Med mig hem fick jag två överraskningar som de packat ner i de där vita soppåsarna. Trosorna och byxorna åkte i soporna och overallen fick jag sanera. Man skulle tro att man är immun mot sån nu efter 4,5 år med barn, men det här var någon slags near death experience

Gillar