AW & nostalgi

Har en massa att berätta (har ju knappt skrivit de sista dagarna), så jag vet knappt var jag ska börja.. okej, vi börjar med idag. Var nyss på en liten AW med jobbet. Det var trevlig. Maten.. jag vill inte låta otacksam, men det var verkligen inte gott haha Och jag är definitivt inte kräsen, kan typ äta vad som nästan. Men det är alltid trevligt att umgås med teamet 😊

Efteråt väntade jag och Julia inne på centralen. Jag köpte en bok. Hur mysigt är det inte på centralen? Minns när jag pluggade och pendlade. Frukost och kaffe på tåget. Läsa. Åhh så underbart! Förhoppningsvis börjar jag plugga snart igen. Det är så sjukt, för i grundskolan ville jag inget annat än att fly därifrån, men att plugga på högskola älskar jag. Förmodligen för att jag brinner för psykologi och är faktiskt bra på det. I alla fall, det var en mysig bussresa hem. Jag tar aldrig bussen, men kände mig lite nostalgisk där på centralen med min bok haha När jag kom hem pussade jag lite på barnen när de sov och sen blev det ett bubbelbad, ett glas vin till och musik.

En av mina favorit författare. Hans böcker ger en så spirituell och andlig känsla. Det finns ett djup i hans sätt att tänka och skriva på. Jag älskar det.

Och till något helt annat. I söndags gick jag helt in i min idé om att förändra bloggen, hela dagen försvann på det. Köpte en ny domän och en massa annat. Men sen dagen efter kändes det bara.. jag vet inte, förhastat kanske? I alla fall, jag ska ändra på den, men ska fundera lite på hur jag vill ha den. Jag har ju min andra sida som jag håller på med också.

Har en massa mer jag vill berätta, men nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs!

Gillar