Baby names

Jag har haft lite jobbia dagar. I guess it's the hormones 🤷‍♀️ Om jag bara står helt still, blundar, inte gör något, inte säger något.. kanske det bara passerar.. om jag bara är helt helt stilla och låtsas som jag inte finns. Dessa vågor av känslor som kommer över en..

Nåväl, skit i det nu. Jag ska berätta något kul. Vi börja komma någonstans med val av namn nu. Jag hade inte tänkt säga något alls förrän hon är här, men som vanligt kan jag inte hålla mig haha This is way to exciting för att hålla för sig själv! Så fort jag blev gravid, fick jag en känsla för ett flicknamn. Jag har alltid trott att det är främst pojkar jag får (förmodligen för att mina två första var pojkar) och tänkte även det denna gång. Men när jag fick ett plus på stickan och insåg att jag blir beräknad till juni, fick jag direkt en känsla och tänkte "JUNI, om det är en flicka, så är det Juni som ligger i magen". Det kändes solklart och helt rätt direkt. Med huvudet tänkte jag hela tiden att det blir en liten pojke, men samtidigt var känslan så stark för just namnet Juni att jag faktiskt knappt tänkte pojknamn. Med mina pojkar var det nästan bara pojknamn jag tänkte på. Lustigt och häftigt, tror ni på att man kan få en känsla så som stämmer?

Fredagsmys igår blev McDonalds hembeställning (så gott!) och så kollade vi på Toy Story 2.. som jag bölade haha den var ju sorglig!

I alla fall, Juan tyckte också det var fint, men vill ändå vara open minded, så kommer något annat som känns bättre kan det ändras, men annars är vi överens. Och visst klingar det fint, Nathaniel, Gabriel, Isolde och Juni? Juan och barnen har gett Haley som förslag också.. det är också väldigt fint, men passar inte helt in med de andra namnen (?), å andra sidan gillar jag när saker blir lite udda. Sen tycker jag att Veronica, Ellie, Julia och Victoria är så fina namn också. Kanske som andra namn.. Gabriel har som andra namn (inte på papper dock) Emanuel och Isolde har Isabel. Ska ändra det på Skatteverket snart. Med Nathaniel kom vi aldrig så lång att vi tänkte andra namn.

Nåväl, vad tycker ni Juni eller Haley? Ju mer jag tänker på det gillar jag faktisk Haley också. Men, ja, känslan för namnet Juni är så stark!

Gillar