Barnens rum

Det är en del kvar att göra med barnens rum (men jag antar att barnrum alltid är mer eller mindre ett pågående projekt). Tänkte ändå visa lite ur deras rum. Till en början var det som en klassisk barnkammare, men nu har det ändrat form till mer ett lekrum. Försöker ha det roligt och lekvänliga, men samtidig med en rogivande känsla. Här ska det inte bara lekas utan mysas, slappnas av och med tiden ska de även sova här.

Gabriel älskar att pyssla. Det var lite något jag hoppandes på (jag är själv rätt kreativ), så det är verkligen kul att upptäcka denna sida hos honom. Ett bord och stolar var därför självklart att ha i rummet. Detta bord kanske inte är det snyggaste, men det är praktiskt med förvaring under för pysselgrejer eller annat.

Jag vill gärna att alla leksaker är undanplockade och inte helt synliga (just för den rogivande känslan), så möbler med bra förvaring behövs. Denna hyllan är super och man kan rymma mycket. Man kan kombinera med olika lådor. Den mindre modellen av legolådorna passar bra. Vi har de i både grå och mintgrön (båda två får plats på varandra).

Allt är från Jollyroom förutom hyllan som är från Ikea.

Gillar