Barnmorskan & crazy hormones

Guud vad jag blev sugen på en en iskall cola just nu! Ur en sån snurrad glasflaska som de såldes i förut. Jag minns en gång när jag var liten och vi var i Polen. Jag, min storasyster och pappa promenerade in till stan mitt på dagen. Det var kvävande varmt och helt folktomt, ingen gick ut mitt på dagen förutom vi som var där på besök typ. I södra Polen kan det bli riktigt varma somrar utan några vindar överhuvudtaget. Jag minns att asfalten smälte så att man kunde rista in sitt namn med en pinne, så varmt var det. I alla fall, vi promenerade i den sinnessjuka värmen och tillslut när det blev outhärdligt gick vi in i en sån där liten polsk mat-bar och beställde vars en iskall cola ur en sån snurrad glasflaska. Exakt hur god och kall den colan var glömmer jag aldrig. Hooked ever since 😂

Men (!) till det jag faktiskt skulle skriva om. Jag befinner mig nu i vecka 32 (sen igår) och veckan började med ett barnmorskebesök. Allt såg bra ut. Hon har också vänt på sig nu, det har jag känt själv också för hon spakar upp mot revbenen hela tiden. Hon är dock inte fixerad, men hur hon ligger spelar egentligen mindre roll i och med att jag ska snittas. Det enda jobbiga är att jag får en återkommande infektion som kan vara farligt för barnet (även om det är ovanligt) och därför fick jag en ny antibiotika omgång förra veckan. Det har lugnat sig nu med sammandragningarna men för säkerhetsskull ska jag ta ett nytt prov om tio dagar och se om det har lugnat ner sig. Det är en oro i sig, men jag försöker att inte ge utrymme för oron i tankarna.

Någon som vill spela basket? Jag tar med bollen 😂 Ska försöka få till lite fina gravid bilder när jag orkar.

För övrigt känns det riktigt tungt nu, jag längtar lite tills det är över.. även om jag försöker njuta in i det sista. Det blir ju förmodligen sista gången och det är trots allt helt magiskt att vara gravid. Hormonerna är verkligen banans nu och det påverkar hela mig. Är känsligare än känsligast. Juan drog något skämt om ett par jordnötsringar som jag missförstod och började hysteriskt gråta, samtidigt som jag snyftade som en femårig flicka "måste du vara så himla elak". The confusion in his face alltså, som ett frågetecken. Från ingenstans har jag dessutom fått den där hormonranden på magen. Jag hade den med båda mina pojkar, men då kom den mycket tidigare. Med Isolde hade jag ingen alls.

Gillar