Barnmorskan & kvalitetstid

Godmorgon! Igår blev det ett besök hos barnmorskan. Jag måste påbörja ännu en antibiotika kur, vilket känns mindre kul.. men ja, jag misstänkte provsvaret skulle visa det, jag har haft enorma sammandragningar igen de sista dagarna. De gör inte ont, men de är riktigt intensiva så jag nästan tappar andan och de kommer ofta. Allt annat var bra, jag blev bara påmind om att vila och inte stressa nu den sista tiden. Det är svårt att vila och slappna av dock. Ska försöka hitta lite nya serier att kolla på så kanske det går lättare. Tipsa mig gärna. Såg nyss klart Snabba Cash och jag gillade den faktisk, den var spännande rakt genom hela.

Jag ser ut som DÖDEN just nu. Känner mig helt grå efter vintern, försöker gå så mycket som möjligt utan smink för att få lite av vårens solstrålar.. jag solar aldrig, men lite "solkysst hud" som man får naturligt när man vistas ute känns fräscht och fint.

Take away kaffe i bilen en tidig morgon är en helt underbar känsla!

Gud alltså jag blir snart galen, mina grannar har borrat sen 8 på morgonen!! I alla fall, var var jag.. jo, igår hade Gabriel sin fotbollsträning. Han gick med Juan, och jag och Isolde hade lite kvalitetstid tillsammans. Vi gick ner och handlade och sen bakade vi muffins med bär. Jag ska vara ärlig, det var inte lika fridfullt som det låter - jag har en liten tonåring i en 4,5 årings kropp just nu. Hon testar och prövar med allt hon har att trycka på alla ens knappar, och (jag vet inte om detta är en flicksak eller ett personlighetsdrag) jäklar vad hon ska argumentera och ha svar på tal på precis allt. Jag försöker att bara låta det vara (lättare sagt än gjort) och berömmer henne istället för allt bra hon gör, är det en fas lär det väl passera. En bit in på vår kväll släppte hon i alla fall lite på det och vi hade riktigt mysigt sen. Kvalitetstid med varje barn för sig behövs och ger otroligt mycket. Vi bestämde också att ikväll ska vi bada, göra hårinpackning och måla naglarna ihop (hon älskar att göra sånt med mig).

Muffins med blåbär & hallon.

Snabb middag framför tv:n till barnen innan Gabbes träning, stekt potatis & korv. Men han åt knappt så uppspelt han var inför träningen så jag fick skicka med en smörgås och banan på vägen.

Gillar