Basket & födelsedag

Vet ni hur stolt jag är! Min Isolde började i Malbas (basket) idag. Helt själv, utan någon vän eller så. Hon var lite nervös, men väldigt förväntansfull. Redan igår hade hon lagt fram sina träningskläder fint i en hög. Och hon har pratat non stop om det hela veckan. Hon genomförde första träningen hur bra som helst och fick beröm från tränaren. Idag provade hon på, men hon sa att hon gärna ville fortsätta. Jag känner mig så där löjligt stolt som man är som förälder när ens barn gör en sak för första gången. Isolde är trygg inombords av sig själv och hon har en hög integritet, det imponerar mig.

Sen blev det middag hos svärmor som fyllde år. Jäklar alltså, att ta sig med tre barn med bil någonstans känns som att göra en utlandsresa typ 😅 I alla fall, det var mysigt som vanligt och barnen älskar och var hos sin farmor/farfar.

En snabb selfie i farten. Blev en svart klänning såklart. Tror min garderob består till 50 % av bara svarta klänningar haha

Hos svärmor, chilensk mat och tårta.

Jag är helt färdig nu, ska varva ner och sen sova. Jag är super yr (efter att ha varit sjuk), så jag hoppas sova bort det.

Sov gott!

Gillar