Bebismys

Idag har jag fått passa lille Mátisse en stund. Var på besök hos Zeina med barnen, ville hjälpa till på något vis för att avlasta, så jag stannade med lillen medan hon hämtade sin stora på förskolan. Känns så bra att kunna hjälpa till, även om det är något litet. Det är tufft att vara själv hemma med två små, I know. Hjälp är guld, när det inte är påtvingat. Jag passade på att bebismysa och fick känna på att vara med tre barn. Kändes underbart. Lite längre fram blir det en till. Juan är inte lika sugen (minst sagt, han seriöst låtsas att han inte hör mig när jag pratar om fler barn), men han vet vad som gäller - jag ska ha ett till barn. I won't settle with anything else. Jag vill ha en stor familj. Det visst han från start.

Lagade ungspannkaka till lunch och sen blev det blåsa bubblor ute. Isolde har sin egen lilla stil (hon klär sig själv, min dotter har en bestämd personlighet), just nu är det brorsans byxor som gäller.

Hos Zeina. Barnen var så duktiga och försiktiga med Mátisse och Mátisse är lugnet själv. Så go och söt han är alltså! Och gud, men bebis doften alltså, fick mig minnas hela bebistiden.

Efter Zeina blev det en sväng på Mobilia. Behövde köpa ny mascara, gummistövlar till Gabbe och trosor till Isolde. Potträningen har gått bra, över förväntan. Nästa vecka är det förskola igen, blir en liten utmaning med potträning där då, men det går säkert bra. De är rätt duktiga att påminna barnen att gå på toa. Isolde verkar dessutom mer eller mindre fatta grejen nu.

Gillar