Before she leaves.

Jag ligger med världens nackspärr. Kan knappt röra mig. Kanske för jag sover med ett 7 kg tungt täcke haha Skämt å sido, det är nog inte det, jag har fortfarande det bara upp till midjan, men har sovit djupare än normalt och har nog legat konstigt och orörligt. I vanliga fall brukar jag röra mig helt sinnes när jag sover. Har hänt att jag har råkat slå Juan riktigt hårt i sömn eller smällt i väggen. Med täcket känns det som jag vaknar och somnar på samma plats. Det är ju bra, lättare att komma in i djupsömn då sägs det. Det tar nog bara lite tid att vänja sig vid det. Nåväl, slut med min lilla sömnlektion nu haha

Det trista är att jag skulle på en prova-på salsa lektion dag. Fan! Men börjar kurs i februari och det är snart ändå. Längtar som bara den! Har även bestämt mig för att börja med pianolektioner. Jag spelar ju sen barn, men i gymnasiet slutade jag med det. Nu spelar jag bara för skojs skull hemma. Jag vill fortsätta med att spela klassiskt, så ska försöka hitta en pianolärare nu. Jag älskar klassiskt och det kanske låter som att jag är 95 eller typ Hannibal Lekter, men jag lyssnar ofta på klassiskt hemma. Det är väldigt avslappnande. Barnen blir lugnare av det dessutom. Testa det om ni har livliga ungar!

Mina älskade ungar, de ligger och myser tillsammans.

Igår blev det häng med syrran. Vill umgås så mycket med henne som möjligt innan hon flyttar till Mexico. Det börjar bli verkligt för mig nu. Det kommer som en ångest över mig när jag tänker på att hon inte kommer vara här längre. Men vi kommer få det att fungera med kontakten. Skypa så ofta det går och hälsa på varandra när det är möjligt. I alla fall, snart kommer tvån av Last of Us, då ska vi streckspela det! Som jag längtar! Men nu verkar det som den inte kommer ut förrän maj?!

Gillar