Bilen 😭

Min morgon 😭 Jag vet inte var jag ska börja. Befinner mig hos svärmor just nu och hela veckan. Vilket är jätte bra, hon har förberett allt så bra och fint, så himla gulligt. Utan det är att morgonen började med fullständigt kaos från Isolde. Jag vet inte vad det är, om det är en fas eller vad, men hon är så ARG just nu och gör fullständig kaos över precis minsta lilla sak. Jag vet att det är vanligt när barn börjar skolan att det kan bli en känslomässig reaktion, men det är helt extremt sista veckorna. Varje morgon är en kamp. Vi lyckades komma i tid till skolan idag trots kaoset, men väl inne i skolan blir hon arg och vägrar gå in. Till slut kommer en jätte snäll pojke ut från hennes klass och säger ”kom Isolde, du kan gå in med mig”. Och då lossnade det för henne. När jag sätter mig i bilen igen brister det. Bölar en minut, men bestämmer mig sen för att nej, det är så med barn, inget att böla över. Så jag kör vidare till lägenheten. Kommer vara där på dagarna tills att barnen ska hämtas och sen åker vi till svärmor och sover där.

Svärmor lagade middag 🙏

I alla fall, när jag parkerat hittar jag inte Junis ena sko. Det är billiga tygskor från HM, spelar egentligen ingen roll, men det är hennes första skor och de har ett sentimentalt värde. Jag kör tillbaka till svärmor och parkeringen där, letar, tillbaka till skolan, letar. Ingen sko. Jag kör till lägenheten igen. Och då kollar jag igen i bagaget och där ligger skojäveln.. eftersom jag har en tendens att inte se saker som ligger mitt framför mig 🤬

And also this happened…. 😭

Jag vet inte hur detta hände. Jag kör fucking bra. Har haft mitt körkort sen jag var 19 och aldrig haft en skada.. eller jo, en gång när jag gjorde en idiot grej, man annars aldrig. Så nu får jag väl köra runt så.. för jag har typ en miljon i självrisk och dessutom är bilen så gammal att jag knappast tror det kommer täcka.

Sen hämtar jag barnen från skolan och Isolde är fortfarande som att hon är possessed av en demon eller något 🤦🏼‍♀️ Min älskade fina lilla flicka, älskar henne, men hon kör slut på mig just nu.

Nåväl. Nu är allt lugnare. Jag ligger och vilar en stund hos svärmor. Strax blir det nattning och hela den där biten.

Gillar