Bland det roligaste

Vet inte vad det är med mig, men det känns som jag är hjärndöd eller något. Melatoninet gör att jag sover, men fy fan vad seg jag känner mig. Tror jag ska sluta med det. Brukar känna mig full av tankar och kreativitet, men just nu kommer jag knappt på något. Ibland vill jag inget annat än att stänga av tankarna, men när jag känner så här inser jag hur jävla tråkigt det är. Det är betydligt mycket roligare i galna-Jojo-hjärnan kan jag lova haha När jag är på bra humör i varje fall.

Jobbet känns lite kul nu. Får bra coachning och jag blir motiverad av det. Jag gillar som fan också att vi bytt platser! Skit tråkigt när allt är likadant dag ut och dag in, så lite omväxling gör verkligen skillnad. Jag hade nog behövt ett jobb med mycket variation. Det roligaste i jobb-vägar jag gjort är det året jag var på TV4/Kanal Lokal. Jag läste en utbildning i tv produktion och då fick jag vara där ett år. Jag var praktikant - men tro mig, det var självständigt arbete. Från att filma morgonsändningen till att göra egna reportage från början till slut. Vi åkte runt i hela Skåne, intervjuade, filmade, redigerade och sen sändes det. Vi gjorde en del kortfilmer sidan om också. Redigering var mest mig grej. Jag var grym på det. Sjukt kul var det. Men sen vet jag inte vad som hände. Jag pluggade psykologi också, fick för mig att jobba full tid samtidigt och sen blev allt en fet jävla röra. Ska reda ut den röran nu i varje fall. Vet ni vad jag hade kunnat tänka mig att plugga. Journalistik! Men nu har jag lovat mig själv att inte påbörja något nytt utan att slutföra det jag påbörjat istället. Eller?

Morgonsändingen. Att filma live alltså, den känslan! Dålig bild dock, det var för typ 11-12 år sen, tror jag var 20-21 på bilden. Tur man uppdaterat stilen lite 😂

Gillar