Bloggen & it’s my birthday!

Ni vet att jag älskar att blogga. Men det finns en sak jag tycker mindre om. Det är när folk tolkar fel eller läser saker mellan raderna som inte finns där. Jag vet, det är väl det jag får ta när man väljer att skriva grejer out in the open.. men ändå, ibland stör det mig, i alla fall när det är folk som jag känner irl. Jag har skrivit det förut, men så här är det: detta är en blogg. Jag skriver ärligt och delar med mig av mitt liv, men det är också min plats att vara kreativ. Att skriva kreativt (och intressant) innebär att man tar delar ut verkligheten och gör det till en story. Man skapar något underhållande och spännande ur små delar av verkligheten. Det är INGEN som läser om man bara skriver rakt upp och ner om sin vardag. Jag har skrivit det förut, men ta vissa saker som jag skriver med en nypa salt. Jag är en ganska förnuftig människa irl, medan på bloggen får jag vara vem jag vill :) En blogg enligt mig ska vara någon form av underhållning.

Till något roligare! Idag är det min födelsedag!! Jag blir hela 33 år. Omfg så underbart! Jag är vuxen, min egen och äntligen i en ålder där jag känner mig så i sync med mig själv. Det är fördelarna. Nackdelarna är att kroppen inte känner sig lika ung som sinnet längre haha Men men, that’s life!

Juan överraskade mig med världens största frukost, amerikanska pannkakor och allt. Blommor och tårta. Min man han kan (han vet att han blir halshuggen annars haha). Barnen hade klätt upp sig och var så hypade. Jag är som en unge på min födelsedag, vill bara springa runt och skrika att det är min födelsedag haha

Gillar