Bris, bröllopsdag & TikTok

God kväll. Jag har fått svar från Bris och de har bokat in mig för info möte! Har också kontaktat ett par till organisationer som jag vill engagera mig i. Är så excited! Känner jag behöver ha något som jag kan lägga all min energi och fokus på. Något som känns meningsfullt och har ett syfte. Något som spelar roll i denna värld. Och något som får tiden att gå snabbare.

Imorgon är det vår bröllopsdag, 4 år som gifta. Men tillsammans i 16 år och sambos i 14 år (omfg, hur har vi inte mördat varandra än?!). Hörde ni, alltså vi har bott ihop i 14 år!! Det är första gången nu som jag själv reflekterat över hur länge vi bott ihop. Vet ni, det svåra (tycker jag) är inte att vara tillsammans länge. Det är att bo ihop som är utmaningen. Jag kan komma överrens ganska bra med de flesta - men att bo ihop, well that’s a whole nother story. Jag tror inte jag är skapt för att bo ihop med någon egentligen. Och Juan är rätt lik på det sättet också. Men vi har lärt oss mycket.. och lär oss forfarande. I alla fall, om jag ska vara ärlig så vill jag bara ha en mysig kväll imorgon, inget stort firande. I wan't pizza and beer och bara umgås. I vårt hem. Så gjorde vi alltid när vi nyss hade träffats.

Och till något mer ytligt.. jag har upptäckt TikTok.. och blivit helt besatt av det. What did they put in that app alltså?! Man blir helt beroende ju! Timmarna bara flyger förbi utan att man ens märker när man sitter och scrollar. Jag vet att jag har extremt lätt att fastna för sånt jag gillar.. men jag lovar, det är något med denna appen! Till och med Juan (som har världens självdisciplin) har fastnat och jag har hört många andra säga samma sak. Sjukt.

Nåväl, nu ska jag in i duschen och sen förbereda för imorgon så morgonen går smidigt. Måste till kontoret efter lunch en stund imorgon.

Vi ses! ✌🏼

Gillar