Bris infomöte & 0 eller 100 människa 

Hej på er. Jag är fruktansvärt trött och det känns som ett som att bestiga ett berg för att göra saker. Därav frånvaron här. Men mitt humör är i alla fall mycket bättre och ångesten har minskat.. eller jag har lite mer kontroll över den i varje fall. Det är skönt.

Jag har egentligen massor jag vill berätta om. Var ska jag börja.. jag tar det roligaste först! Jag har haft ett infomöte med Bris och guuud.. jag brinner inombords av detta! Det är precis sånt jag vill göra! Och alla andra var precis likadan, så fina engagerade människor som brinner för att hjälpa barn i utsatta lägen. Jag känner mig på helt rätt plats i såna sammanhang. Jag är en allt eller inget människa. Jag pratar mycket om balans och försöker sträva efter det, men jag är egentligen antingen 0 eller 100. Jag måste befinna mig där jag är 100 och får vara 100 - då är jag motiverad och engagerad som få. Då brinner jag.

Det mindre roliga var att höra hur våld och missbruk i hemmet har ökat under pandemin och samtalen från barn ökat angående detta. Det är därför så viktigt att organisationer som Bris finns som stöd för barn som kanske inte har någon annanstans att vända sig till. Bris finns inte bara som ett stöd, utan de arbetar även för barnens rättigheter.

Gillar