Britax B-Agile R

Idag har Juan varit hemma med mig, Gabbe har smittat honom. Jag har som vanligt jobbat hemifrån, men det blev betydligt bättre med lite sällskap. På lunchen kollade vi på Curb your enthusiasm och gottade oss med en pizza.

Nya vagnen! Det blev första åkturen idag. Jag blir så excited av sånt! Älskar typ allt på hjul! Och den luktar så gott haha som när man köper en ny bil! Man får väl roa sig lite när man är mamma 😂 Jag är i alla fall nöjd, det är en betydligt bättre variant av en sulkey, men hade samtidigt förväntat mig något lite mer för pengarna. Plussen är att den har bra hjul, verkar bekväm för barnet (bra sufflet, fullt liggläge och stöd för benen), väger lite, rymlig korg, är lätt att fälla ihop och den är snygg. Nackdelen är att den känns något stor (förväntade mig en lite mindre vagn) och styret är smalt, vilket gör det lite jobbigt när man t ex ska svänga. Det går inte att höja eller sänka heller. Den är svår att köra upp på kanter också. Annars är den lättkörd och bekväm, funkar fint som en extra vagn. Men men, jag är ju van vid min Donkey och där kan vi prata komfort (den är värd varenda krona, planerar man barn tätt som vi gjorde, kan jag starkt rekommendera den!).

Dåliga bilder, har världens nackspärr, men ni ser i alla fall. Hjulen är det största plusset.

Nu ska jag ta ett varmt bad, har nackspärr och hade en till jobbig natt. Dagarna är okej, men på nätterna trappas ångesten upp. Det är så sjukt med ångest. Fast jag vet förnuftigt att allt kommer ordna sig i slutändan, vill kroppen inte lyssna och hela mitt inre alarmsystem slås på. Sjukt jobbigt. Juan har sagt att jag kan väcka honom när som (och gud vad det hjälper med en hård kram när ångesten är som värst), men jag vill han ska få sova ifred, man har redan ont om sömn som förälder.

Gillar