Bryta irritationen

Hej på er. Hur mår ni? Jag känner mig lite låg i humöret. Eller inte låg egentligen, känner mig mest bara likgiltig. Det är som att hjärna är i något slags default mode och kreativiteten/energin ligger lågt. Kanske effekten av höst.

Dagen har heller inte varit helt lätt. Jag och Juan har blivit så mycket bättre på att kommunicera på sistone, men idag misslyckades vi helt med den biten. Vi har som vana att snacka ihop oss på morgonen kring dagen, vad vi ska göra och vem som tar vad. Idag var vi båda trötta, kommunicerade noll och det kan jag lova är ett recept för irritation när man samtidigt försöker få ihop vardagen med huset fullt av barn (jag lovar, mina två känns ett helt dagis). Men sen kom Juan efter middagen och gav mig världens kram och allt var som bortblåst. Vi gör så att när vi känner att irritationen är på gång (vilket tyvärr händer ibland när man är två trötta småbarnsföräldrar) att bara bryta det, skita i vems fel man tycker att det är och sen släppa det.. det spelar ju INGEN som helst roll i längden, det är bara irritation i stunden och man är inte mer än människa. När vi var yngre och i början på vår relation ledde det ofta till större diskussioner om vem gjorde si och vem gjorde så och vem som har rätt osv.. så jäkla meningslöst, jag lovar, don't do that.

Till lunch stekte jag lite hamburgare, packade ner de och gick ner till lekplatsen vid oss. Barnen älskar att äta ute, jag med för den delen.

Isoldes nya skor.. skit häftiga, de lyser när hon går. Hon älskar de (valde de själv), men de är så lätta att skrapa upp, de lär vara förstörda på en månad. Från HM om någon undrar.

Gillar