BVC och ”egentid”

Jag glömde bort att det är midsommar idag! Fy fan vad dålig jag känner mig när jag glömmer sånt. Juan har tagit barnen på lite midsommarfirande hos sina föräldrar i alla fall (i deras trädgård) och jag och Juni tar det lugnt hemma.

I tisdags hade jag lite egentid. Egentid med tre barn = komma iväg själv med bebis. Spädislivet känns så lätt nu jämfört med livet med två vilda förskoleungar. Hur som helst, jag och Juni hade vårt andra besök på BVC och sen blev det en snabb runda på Mobilia. Jag valde Bambino på Mobilia (har haft Bambino förut och varit så nöjd). Jag har fått den absolut mest underbara BVC sköterskan! Tycker verkligen om henne, vår personkemi stämde helt överens. Det är viktigt för mig att det känns rätt när jag måste träffa någon ofta och kontinuerligt. Allt var bra i alla fall och Juni har gått upp över sin födelsevikt igen. Det innebär att jag inte behöver väcka henne var tredje timme för amning längre. Skönt, känns ju så drygt att väcka en sovande bebis.

Lite nytt till min lilla Juni. Jag älskar blått och blå känns som hon, än så länge. Gabbe är typ alla färger på hela färgkartan haha och Isolde är röd. Isolde är också blå, men också mycket röd. Och gul, hon är väldigt mycket gul också. Haha är jag konstig som kategoriserar människor i färger? 😂

Sen blev det en liten runda på Mobilia för att fixa det mest nödvändiga. Juni behövde byxor och jag behövde en ny mascara. Egentligen hade jag tänkt fixa några saker till, men koppen känns helt slut. Jag fick sätta mig för att vila hela tiden och fick grym ryggvärk. Jag vet att det tar tid efter att man fått barn att återhämta sig, men jag vill så gärna komma tillbaka till mitt vanliga jag typ NU. Mitt inombords går inte riktigt ihop med min kropp för tillfället, om man säger så.

Gillar