BVC & senaste dagarna

Efter alvedon och en nap med Juni är det lite bättre med huvudvärken. Men jag känner mig som en idiot som välte den där hyllan 😞 Kommer aldrig mer gå in på den Kicks, seriöst. Jag är världens klumpigaste människa, så man skulle kunna tro att jag är van vid det här laget, but no, jag skäms seriöst.

Hur som helst, BVC gick bra. Hade en extra tid för viktkoll och hon har ökat lite mer nu. Gröten ger effekt. Skönt. Vid sex månader ska jag byta ut gröten mot välling. Välling är GULD om ni frågar mig. Förstår inte varför så många är emot välling? Det är ju samma sak som gröt fast flytande och har så många fördelar jämfört med gröten (in my opinion).

Projekt rensning de senaste dagarna 😅

Annars har de senaste dagarna gått undan. En gång om året kommer det stora containrar till området, så precis allt som jag har hållit på att rensa ut de senaste månaderna har slängts. Flera möbler, oanvända saker och annat skit. Även vinden är rensad. Hade kanske kunnat sälja en del, men jag vet att jag kommer aldrig få det gjort att lägga ut annonser på tradera/blocket, så jag har gjort det enkelt för mig och bara slängt allt. I alla fall. Ett steg närmre mot ett minimalistiskt hem. Jag mår så mycket bättre i ett luftigt och orörigt/oplottrigt hem.

Blev Ikea med Gabbe och Juni på hans lediga dag.

Men mycket shopping blev det inte med min lilleman haha Vi kom hem med bara gosedjur. Ska åka i helgen och köpa stolarna.

Så trött de sista dagarna..

Gillar