Cancer noja

Detta kommer förmodligen låta helt galet, men som ni vet har jag berättat att jag har en extrem cancer noja. Det började när jag fick barnen. Jag är så rädd att något ska hända mig och att jag inte ska finnas där för mina barn. Det får aldrig hända. Jag måste vara där för de. Alltid.

Hur som helst, för ett 1,5 år sen började jag få problem med min höft, strax efter att Isolde föddes. Jag googlade och så klart fick jag sån ångest över att det var cancer (kom bara in på såna sidor). När jag menar ångest så menar jag ÅNGEST. Kunde börja böla av bara tanken på det eller vakna mitt i natten med ångest över det. Sjukt, jag vet, men rädslor är inte direkt rationella. I alla fall, istället för att som en normal människa uppsöka läkare, fick jag panik över att ens gå dit och min hjärna totalt förträngde. Jag tänkte att om jag inte går till läkaren så är det inget. Så jävla dumt. Det har nu gått 1,5 år och jag har fortfrande ont och det har blivit värre. Kan inte ligga på sidan alls mer och det gör ont vid rörelse.

Så, finally tog jag mig mod och bokade en läkartid. Det var faktiskt min chef som motiverade mig till att ringa. Har en grymt bra sjukvårdsförsäkring via jobbet. Jag är inte lika nojig för att det är cancer längre, resonerar som så att är det cancer och det gått 1,5 år så hade jag väl redan varit död vid detta laget haha Usch, ska inte skoja om det, men ja, min hjärna tänker inte direkt rationellt när det kommer till detta. Jag var i alla fall hos en sjukgymnast och hon sa efter undersökning och samtal med läkare att jag måste röntgas. Hon kunde känna att höften inte var helt som den ska sa hon. Jag fick remiss och de skickade mig direkt idag till röntgen. Röntgades och nästa vecka ska jag träffa läkaren angående röntgenbilderna. Jag blir lite orolig. Varför tyckte hon jag behövde röntgas direkt? Även om det inte är något jätte farligt så känns det inte så kul att vara 32 och ha problem med en fucking höft! I alla fall, nu är det bara att vänta till nästa vecka så får vi se vad de säger..

Efter läkarbesöket tog jag en snabb runda på Emporia och sen fick jag dåligt samvete för att jag lät Juan ta allt med barnen (och imorgon ska jag iväg också) så jag köpte hem en massa McDonalds mat till alla. Blev en rolig middag.

Gillar