Can't find my husband 🤷‍♀️

Det har kommit ut ett nytt spel av Destiny och Juan har literally gone missing - han är klistrad vi skärmen och spelar. Han har till och med tagit ledigt tre dagar för att spela. Jag vet, jag vet, jag låter som världens mest needy dryga fru.. Det är inte det att jag vill vara 24-7 (jag har mycket eget för mig och behöver min egentid också), men jag tycker ändå att man ska avsluta sina dagar ihop när man är gifta/sambos. Typ varva ner tillsammans en stund på kvällen och somna ihop, it's a part of the intimacy i en relation. Det är liksom den enda stunden man har mitt i vardagslivet med jobb, kaos och småbarn. Håller ni inte med? Innan barnen gjorde vi alltid så och ja, jag fattar att då hade man helgerna till egentid och det har man inte nu, man har nu bara de få timmar efter nattning, but still... Nåväl, han har i alla fall lovat mig sushi och film imorgon kväll.

Cravings at the moment, lussebullar och avokado! Bortsett från mina cravings har jag haft noll aptit och levt typ på yoghurt och skorpor.

Nu mina vänner, ska jag ta ett bubbelbad och sen ska jag krypa ner i sängen och lyssna på en ljudbok eller podd. Godnatt!

Jo, förresten, det kanske inte kommer inlägg varje dag nu ett tag framöver. Jag ska försöka blogga varje dag, men jag mår riktigt dåligt vissa dagar av illamåendet och tröttheten att jag inte kan förmå mig till att ens öppna datorn om kvällarna. Men förhoppningsvis släpper det snart.

Gillar