Chill mode: spel & serier

Hej på er! Ett snabbt inlägg här för jag är dödstrött. Har haft lugna dagar med barnen. Älskar dagarna efter jul, när man bara kan gå in i chill mode till hundra. Barnen är större nu och det går att göra så mycket mer saker med de. De är roliga att umgås med. Vi har spelat, kollat på film, lekt med alla nya leksaker och haft massor av julfika bredvid granen och vår lilla brasa. Många är över med julen så fort julafton passerat, men jag tycker denna veckan mellan jul och nyår är den bästa. Det är nu man kan njuta stressfritt av julen!

Tacos till lunch. Gabbe har äntligen börjat äta köttet också 🙏🏻🙌🏻

För er som gillar spela med era barn vill jag tipsa om Crash Bandicoot, lätt och kul. Till och med Isolde kunde spela lite. Och nej, tv-spel är inte farligt för barn. Tvärtom visar många studier på att det utvecklar bland annat minne och vår visuella spatiala förmåga, man utvecklar ett bättre problemlösar-tänk. Nackdelen är att det lätt kickar igång dopaminet, det är med andra ord lätt att fastna, men så länge man har lite regler kring tid och så vidare, är det ingen fara. Okej, nog med psykologi lektionen här haha Jag har btw fått Juans gamla ps4 (han uppgraderade till den nya), håller på att göra en egen liten spel plats i ”mitt” rum 😁

Tv:n i vardagsrummet är sönder (beställt en ny som är på väg) så vi spelar på gamla tv:n i sovrummet.

På kvällarna är det serier som gäller. Vi har börjat kolla på en ny serie Snowfall och jag älskar den! Det var ett tag sen jag såg en serie som jag tyckte var lite bättre än average. Se den! Och tipsa gärna om andra bra serier.

Toodles!

Fuck, nu blev jag helt pigg.

Gillar