Covid

Då var det vår tur. Covid test visade postivt. Men det är så sjukt, för vi är knappt sjuka. Juni hostar lite och sover mer. Jag har bara huvudvärk och lätt illamående. Vi får hoppas det inte blir mer än så. Men det känns så sjukt, nästan oförskämt, att man själv drabbas så lindrigt medan det finns folk som dör eller blir allvarligt sjuka av samma sak. Nästan så jag skäms.

I alla fall, det är morgon. Jag dricker en dubbel espresso.. min nya grej jag testar, så jag vaknar till 😂 Jag är oroligt segstartad på morgon. Jag är mer en person som kommer igång på eftermiddagen-fram mot kvällen. Men jag älskar morgnar och vill komma igång tidigt.. kroppen & hjärnan är bara inte alltid med mig. Hur som helst, testar att dricka espresso istället för vanligt kaffe.

Titta så fina espressokoppar jag hittade!

Idag blir det: en promenad i solen (såklart med totalt avstånd från folk), sen ska jag baka med barnen (muffins eller tigerkaka), sen har jag lovat barnen några rundor av Uno (fast det är faktiskt kul).

Sen får vi se resten av dagen, vill få till en timme egentid också.. sätta mig vid pianot eller skriva lite. Jag har mer eller mindre noll egentid sen Juni föddes, men ska börja försöka få till det i korta stunder från och med nu.

Gillar