Creepy things children say

Goood vad jag vill detta ska vara över nu! Det är i alla fall på bättringsvägen och barnen verkar må bättre nu. Jag har bott i Juans gamla t-shirts och leggings - jag vill bara komma ur detta och komma ut ur hemmet nu! Imorgon måste jag komma ut! I need adult people and daylight typ nu efter fyra dagar in captivity..

Det här är på dag 1 innan glasögonen, tofsen och tofflorna åkte fram.. idag är t-shirten inte ens på rätt håll, upptäckte nyss att den var ut och in när Juan påpekade det ‍♀️

Till något annat. Ibland säger barn riktigt creepy stuff. När de är små är det oftast på grund av missförstånd då de inte alltid kan uttrycka sig helt och när de blir större är det fantasi. Anyways. Idag, precis vid nattning, säger Gabriel ”Mamma, kommer du ihåg det lilla huset vi bodde i?”. Jag svarar ”Nej, vi har bara bott här”. Gabriel fortsätter ”Nej mamma, vi bodde i ett litet hus, i skogen för längesen. Det var läskigt där, jag tycker inte om skogen. Det är mycket bättre var vi bor här”. Eller som en gång när han var va 1,5 år och pekade ner mot sandlådan och sa ”mamma, det finns någon där under”. Sen hade han en period där han sprang runt och kallade på någon Charlie hela tiden Det är en bra grej sägs det när barn har en livlig fantasi - det är tecken på utveckling. Gabriel var tidig med språket och överlag tidig rent kognitivt. Ungen pratar non stop och berättar långa genomtänkta historier. Det är jätte kul. Men ja, ibland blir det lite läskigt haha Vad är det mest creepy ert barn har sagt?

Soup time, trevlig kväll :)

Gillar