Dagarna som varit & Ett år sen

Hej på er. Det ekar tomt här. Jag har haft lite svårt att samla mina tankar och det har känts svårt att skriva, att få ut något. Jag vet inte hur jag ska förklara det, men om jag ska ge en liknelse så känns det som rymden i mitt huvud just nu. Som ett stort oändligt space som jag inte kan få ett grepp om för tillfället. Där svävar alla min tankar omkring, men de känns som så många just nu att allt bara stannar av. Ja, jag vet inte hur jag ska förklara det, så det känns lättare att ge en liknelse.. även om den kanske är konstig. Men jag är ändå på bra humör överlag, även om jag känner mig lite känslig. Bara mycket i huvudet just nu med allt.

Vet ni, Juni blir ett år imorgon! Jag minns tillbaka på tiden för ett år sen. Kan knappt förstå att ett år redan har gått. Min lilla loppa är ett år redan! Jag var ju precis gravid! Jag hade ju precis en nyfödd! Hade på en sekund kunnat göra om allt igen. Det är så underbart att få barn. Jag har verkligen njutit denna gång. En del oro i början när hon var nyfödd, men det har varit lättare att ta sig genom allt denna gång. Det är jag tacksam för.

Sista tiden som gravid: jag var så TRÖTT! Orkade knappt klä på mig eller ens sminka mig. Kunde knappt gå också minns jag (foglossning from hell). Får lite ångest att jag inte har några fina gravidbilder från sista tiden, men jag kunde verkligen inte ta mig till att fixa mig och ännu mer till att ta en fin bild.

Lite skillnad på gravid bilder från tidigare veckor 🤣 Mådde rätt dåligt då också och var extremt trött, men tyngden i de senare veckorna gör sitt.

För övrigt har dagarna rullat på. I fredags var jag och firade Jay (min storasysters son) som tog studenten. Gud. Gissa om jag blev emotionell. Jag 😭 när han sprang ut. Han var så fin och är en så duktig kille! Tänk att han, den lilla spädisen i mintgrön pyjamas som jag vaggade, nu är stor kille som ska påbörja vuxenlivet. Time flies. Sen blev det en studentmiddag. Det blev jag och Juni som gick då resten var sjuka.

Sen på kvällen låg jag och nattade barnen och då viskar Isolde ”imorgon är det Torbjörns kalas”. FUCK. Jag hade helt glömt det. 11:30 började kalaset, samtidigt hade Isolde sin basket avslutning på morgonen och Gabbe hade 40 graders feber. Men jag lyckades lösa det genom att delegera lite och hann snabbt ner till Mobilia och köpte en present. Där inne på Lekia stod en annan random mamma och slog in en present smått i panik. ”Glömde du också kalas idag?”, frågade jag. ”Man har knappt tid att komma ihåg något längre”, svarade hon. Nice to know I’m not the only one 😅

Det blev en intensiv lördag med både basket avslutning och kalas, men jag balanserade ut det med en lugn söndag och massa utehäng i den friska luften. Skönt. Frisk luft är medicin för själen.

Kalas-Isolde & basket-Isolde. Jag är så stolt 😃❤️

Idag blev det en sväng till Mobilia igen, fixat med förberedelser inför Junis födelsedag. Det ska bli ett Bolibompa kalas. Hon är inte mycket för Babblarna som de andra barnen var, men hon älskar Bolibompa.

Sorry ett grymt tråkigt inlägg och om det är kanske osammanhängande (?). Min hjärna har inte riktigt landat än. Det är tråkigt med inlägg där man bara monotont rabblar upp dagarna, men jag har ett behov för mig själv att summera mina dagar haha så ni får stå ut med ett tråkigt inlägg som detta för tillfället.

Imorgon är barnen på förskola/skola (efter att de varit sjuka hela förra veckan) och då kör med jag med ”ny vecka nya tag” tänket så kanske jag kommer igång igen 😃

Jag ska skriva och berätta om det med Juni och astman snart. Och Förskolekonserten som Isolde var med på.

Nu ska jag ut med barnen en sväng och ikväll blir det baka tårta.

Okej. Vi hörs 👋🏻

Gillar