Dead to me

Godmorgon! Det blev en riktigt mysig fredagskväll med barnen igår. Hemlagad hamburgartallrik till middag, glass till efterrätt och sen tittade vi på tåg. Isolde stackaren äter fortfarande inte normalt, men lite isglass gick hem.

Efter nattning kollade jag och Juan på Dead to me. Den var faktiskt rolig (och lite hemsk samtidigt). Det jag mest blev chockad över var Christina Applegate. Hur kan man se så bra ut när man är 48 (yes, var tvungen och kolla upp hennes ålder)?! MY GOD alltså! Det finns något väldigt vackert med en kvinna som blir äldre. Varje ålder har sin charm om man säger så. Jag hoppas i alla fall att jag ser ut så i den åldern. Tror mycket också har att göra med om man faktiskt tar hand om sig själv.

Jag äter som en häst när jag är hungrig haha

Idag är planen: Ikea. Gabriel måste ha en ny säng nu och lite annat smått behövs. Barnen ser fram emot det. Berättade redan igår att vi skulle åka. Ibland vet jag inte om jag kanske borde vänta med att säga om vi ska göra något kul, för de tjatar hål i öronen på mig med frågan "ska vi åka nu". Samtidigt är det kul att se hur de längtar. De blir så glada.

Gillar