demons that's as big as my house

Känner mig helt spänd så tog ett sjukt varmt bad och sitter i handuk i balkongen nu. Fönstren är helt öppna. Så skönt. Får nästan en utomlands känsla. Ni vet när man varit och badat, kommit tillbaka, duschat och hänger halvnaken i balkongen.. gud vad jag saknar att resa! Sista resan vi gjorde var när jag blev gravid med Gabriel (5 år sen) och det var ingen bra resa. Det var ett halvår efter att vi hade förlorat Nathaniel och jag ville bara komma bort. Ni vet när man får den där fly-känslan. Men hur långt man än reser kan man inte komma bort från det som finns i ens hjärna. Jag hade sjuka katastrof/tvångtankar då så det var jobbigt att bara ens komma utanför hotellet. Mot slutet av veckan var det knappt så jag stod ut. Vi kom tillbaka tillbaka från semestern, till samma lägenhet.. som andades Nathaniel. Så snabbt gjort sålde vi den och flyttade hit. Eller jo, ibland funkar det lite att "fly". Flytten hit kändes som en lättnad. Alltså hur kom jag in på allt detta haha kommer inte ens ihåg vad jag skulle skriva om.

Beslutsångest, får äta halva var 😂

Nåväl, eftermiddagen har varit bra. Saknade barnen som fan. Jag har sen denna vecka börjat jobba 95% så jag hämtar barnen först vid 16. Vi var ute på "nya lekan" sidan om oss, Gabbes kompisar från förskolan var där så de lekte länge. Isolde också, hon har inte riktigt skaffat egna vänner än och hänger alltid med Gabbe och hans polare. Ibland märker jag att de andra pojkarna inte vill ha med Isolde, men Gabriel är alltid på Isoldes sida. Är någon dum mot henne tar han henne i handen (har han berättat) och går därifrån med henne. Jag har frågat om han vill leka själv med sina vänner ibland, men han verkar tycka frågan är konstig och svarar med en självklarhet i rösten att Isolde är hans bästa vän och ingen får vara dum mot henne, ”då vill jag inte leka med de” säger han. Förut trodde jag att det behöver vara två av samma kön för att relationen mellan syskon ska bli nära - jag hade så fel. Gabbe och Isolde är så tajta och jag tror de alltid kommer ha en nära relation. Det ger mig sånt lugn i själen.

Okej, ska sluta mala på nu. Ska ta på mig en mysig t-shirt, ta en melantonin och sen försöka sova. Jag är dödstrött. Igår kunde jag inte somna förrän vid fyra på morgonen. Då gav jag upp och tog en halv Imovane och fick i alla fall 2,5 timmes sömn innan jobb. Ska lyssna på en podd innan jag somnar bara. Okej. Godnatt!

Gillar