Denna veckan & ring light

Veckan har gått undan. Måndag-tisdag var svärmor här och hjälpte till. Isolde var fortfarande inte helt hundra, medan Gabbe klättrade på väggarna, så svärmor kom till räddningen och tog ut Gabriel. Sen igår och idag har det blivit hemma-fix dagar och så har vi lekt MASSOR med nya leksakerna som de fick i julklapp.

Vi gjorde om click track banan till en racing bana haha Gabbe tävlade mot mig och Isolde.

Min nya ring light har kommit! Men guuuuud så irriterad jag blev när jag öppnade upp den och upptäckte att skiten säljs utan fot (till själva stativet). Alltså why on god's green fucking earth säljer man ett stativ UTAN EN FOT?! Seriöst 🤬 För övrigt verkar den jätte bra och jag är grymt nöjd att att jag hittade den prissänkt med tusen kronor! Men ja, fick beställa den där jävla foten för 500 kr nu också.

Elgato ring light, det sägs den ska vara bra.

Nu ska jag ta ett sånt där riktigt varmt bubbelbad och försöka slappna av och varva ner. Sen ska jag lägga mig under täcket, sätta på HBO i mobilen och kolla på någon serie tills jag somnar. Jag har precis skaffat alla såna appar i mobilen, bättre sent än aldrig (har bara haft de på tv:n innan). Att jag inte tänkt på det förut!

Imorgon ska jag försöka få till mitt 2021 inlägg.

Vi ses ✌🏼

Gillar