Det blev tufft

Godmorgon! Igår var en intensiv dag. Började bra. Fixade mig, hade världens tålamod med barnen, begav oss ut tidigt till bvc och allt gick bra. När vi kom hem var jag helt slut och det var en sjukt intensiv eftermiddag med barnen. All min energi försvann och min kropp reagerade på det. Fick världens hjärtklappning och det rusade inombords, samtidigt som kroppen kändes som cement.

Jag vet att det låter sjukt, men ibland reagerar min kropp som att man nästan vore utbränd av all stress sen vi fick ett till barn. Det är så intensivt och tempot man kör på i non stop blir ibland för mycket. Speciellt när man inte lyckas hitta något utrymme för återhämtning. Det i kombination med sömnbristen. Juan tog över så fort han kom hem och jag fick vila. Tog ett bra tag för kroppen att lugna sig inombords. Vet ni, jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det blir så intensivt med två barn. Att det konstant är sånt tempo. Jag älskar det och de flesta dagar är underbara, i det stora hela tycker jag faktiskt att jag gör ett grymt bra jobb (3 år mammaledig snart, det är lätt), men de perioder där det knappt finns tid för återhämtning, de är tuffa.

På bvc

Bvc besöket gick väldigt bra. Det var Gabbes tur idag. Det var mer eller mindre språket som de kollade och ja - jag måste säga stolt att han är väldigt framåt med språket, det sa BVC sköterskan också. Tydligen räcker det med två ordsmeningar i hans ålder, men han säger långa meningar med flera satser ibland. Svarar och ställer frågor. Har ett brett ordförråd. Och han förstår mycket och tänker kreativt. Min kloka kille. Ja, kanske lite skryt här nu, men man får väl vara en stolt mamma ibland? ❤️

Gillar