Egentid

Igår fick jag lite egentid. Tog en runda på stan och fixade naglarna. Jag råkade komma till stan typ tre timmar för tidigt och eftersom jag går genom en affär på typ 5 minuter högst hade jag massa tid över. Men vädret var helt underbart, så jag promenerade längst gågatan, tog en fika med mig själv och njöt av att bara få vara. Jag älskar att göra saker själv, titta på folk och bara vara i nuet. Jag blir så lugn av sånt.

Jag såg en tjej i triangeln med en så fin topp, frågade henne var den var ifrån och hon svarade HM. Gick till HM men den var slut i XS, så promenerade till HM på södergatan istället och jäklar vad fin den butiken har blivit! Det var ett bra tag sen jag var där. Hittade i alla fall två fina klänningar och toppen (som var en body) och ett par bekväma sandaler.

Naglarna blev röda denna gång också, men lite längre. Älskar röda naglar till sommaren.

Sen körde jag till svärisarna, Juan och barnen var redan där. Vi satt i trädgården och grillade. Så himla mysigt och perfekt timing med vädret dessutom. Det är alltid en harmonisk stämning hos svärisarna, spansk musik eller Bob Marley och glatt humör oavsett vad. Jag förstår varför jag trivdes där så bra när jag först lärde känna Juan som 16 åring.

En liten kopp och blomma till svärmor.

Det här ger mig damp 🤬

Gillar