Försenad

Godmorgon 😊 Illamåendet har släppt! Jag tar betablockare som jag börjat med nu igen efter uppehåll, de hjälper väldigt bra för att sänka pulsen och minimerar ångesten, men de har också en del biverkningar. Som illamående och trötthet. Men det är sjukt hur bra de får ner stressen i kroppen. Jag blir knappt stressad när jag tar de. Jag har typ ett överaktivt inre eller vad man nu ska kalla det.. det gör det väldigt svårt att styra de bitarna på egen hand. Jag har gått massvis med kbt osv, men mitt inre ”slås på” väldigt lätt och fort.

Mys med min lilla loppa.

Det blev en tuff morgon med Isolde idag, vilket resulterade i att vi blev försenade en halvtimme till skolan. Tur som har hon en så snäll lärare, en ung trevlig tjej. Jag började förklara och bad om ursäkt och hon sa med världens lugnaste röst ”det är lugnt, jag förstår”. Och så ler hon typ hela tiden. Skönt. Gabriel har också fått en ny lärare, tack och fucking lov. Han tycker helt plötsligt att skolan är kul igen, märks så tydligt hur påverkad han blev av den förra läraren och incident då.

Nu ska jag sätta fart. Fixa ett par grejer, sen lunch, sen hämta barnen. Sen ikväll väntar fredagsmys med barnen. Vi ska se den Disney filmen Tur.

Gillar