En bulle i ugnen

Jag måste berätta, jag kan inte hålla mig mer! I'm pregnant! Vi har nu varit på ultraljud och fått se ett hjärta slå och jag älskar redan detta barn så jag knappt kan förklara det. Jag älskar alla mina barn från stunden jag får ett plus på stickan, men när man ser hjärtat slå.. då blir det så verkligt, då kommer känslorna till ytan och svämmar över. Där ett hjärta slår, där finns det liv och där det finns liv, där finns det kärlek. Oändlig med kärlek när det kommer till ens barn.

Kändes så overkligt när jag gick ut från barnmorskan. Tänk att jag får göra detta igen! Cura kliniken har btw den absolut bästa mödravårdscentralen, har gått där med alla 4 graviditeter. Ska berätta mer om Cura sen, för jag är så nöjd!

Jag har alltid önskat mig en stor familj. 4 barn sa jag till Juan när vi var 16. Detta blir mitt 4:e barn (med min lille ängel). Förra vintern började jag känna mig mentalt redo igen för ett till barn, jag fick den där enorma bebis längtan. Vi beslöt oss för att försöka bli gravida i maj-juni.. men så kom corona! Vi beslöt oss (motvilligt, jag) för att skjuta på det till efter sommaren och strax där efter fick vi ett plus. Jag är så lycklig!

Munskydd på alla undersökningarna. Om jag ser vettskrämd ut så är det för den där masken gav mig panik, kändes som jag inte kunde andas. Hur fan jobbar folk med dessa?

Jag önskar att jag hade varit redo för typ ett år sen (för att ha mer tätt mellan barnen och denna bebis, för barnens skull), men det var jag inte då och pausen mellan har behövts, minst sagt. Det är svårt att planera hur tätt man ska ha mellan baren, man vet ju inte hur det kommer att bli och alla familjer/föräldrar/barn är olika. Nu befinner vi oss äntligen på en bra plats, barnen är lite äldre (Gabriel är 5,5 och Isolde blir 4 snart) och allt flyter på lättare. Det ska bli så underbart att få göra om allt igen! Jag längtar efter allt.. tiden på bb, amma dagarna långa, bytta de där små blöjorna, sömnlösa nätter med bebis i famnen och små bebisfötter att pussa. Just nu är jag så lycklig att jag hade velat ha typ 10 barn till! Kanske köra på två tätt igen? Haha nej, jag skojar.. 🙄

Gillar