En dag hos vänner

Det har varit ett par varma dagar! Ingen är nog gladare än jag just nu att temperaturen gått ner lite.. har varit hemskt att sitta och amma i värmen och stackars Juni har varit så varm.

Men har ändå lyckats njuta lite av värmen. Härom dagen var vi hos Zeina & Tobbe och spenderade dagen/kvällen där. Det blev pool (för barnen), grill, mojitos (alkoholfritt för mig) och häng på altanen. Barnen lekte så fint och badade i deras nya pool. Blev verkligen en härlig och lyckad kväll! Jag tankade ny energi, vänner jag älskar ger mig energi.

Zeina, för er som inte vet, är en av mina närmsta bästa barndomsvänner. Det är hon & Lidde. Vi lärde känna varandra som 5-6 åringar på gårdarna i Lindängen och har hängt enda sen dess. Jag är så tacksam för vår vänskap och känslan är obeskrivlig när vi nu som vuxna ser våra barn leka ihop. Mina vänner är min familj.

Idag är sista dagen som Juan är hemma. Det innebär att min föräldraledighet börjar imorgon på riktigt och jag är själv hemma med alla tre ungar. Nu väntar en månad tills förskola/skola börja, so help me god 😅🤣 Men kul ska vi ha, jag ser faktiskt fram emot det!

Gillar