En dag med mina flickor

Godmorgon. Hur mår ni? Jag kände jag behövde ta mig ut igår och Isoldes förskola hade tydligen stängt, så det blev en dag med mina flickor. Så ovant det känns att säga så, tänk att jag har två flickor! Jag som trodde jag skulle bli en all boys moma. I alla fall, jag kände jag behövde komma ut från lägenheten. Man mår bättre när man utanför väggarna. Ville dessutom Isolde kvalitetstid. Så vi klädde på oss och begav oss ut på stan. Det blev en runda på Triangeln och fika på EH. Isolde blev jätte glad och jag mår lite bättre.

Juni är nog världens snällaste bebis. Hon gråter inte i vagn, inte i bil, hon sitter med och fikar lugnt och somnar många gånger av sig själv. Och hon tar napp (!) Kan säga att ingen av mina andra barn var så. Detta måste vara min reward efter mina två små vildingar 😂

Jag igår.

Lite svårt att visa outfit med en selfie, men tycker detta är så snyggt, helt i mörkblått. Nya mörkblå kostymbyxor från hm och en gammal topp. Inga av mina gamla byxor passar, så fick beställa nya. Tröjan är också mörkblå, älskar den färgen.

Gillar